Dagligstue inspiration

Oprettet d.

Dagligstue inspiration

Dagligstue

Dagligstuen er sandsynligvis det rum i huset, der bruges mest. Derfor bør det altid være en prioritet at gøre den hyggelig, behagelig og funktionel. Med så mange idéer til stueindretningen er det svært at afgøre, hvilke der skal føres ud i livet. Hvis du mister overblikket over indretningsidéer til stuen, står vidaXL klar til at hjælpe! Vi har valgt de bedste møbler og boligtilbehør, der hjælper dig med omdekorere din dagligstue på ingen tid.

Indret din dagligstue uden besværet!

Der findes masser af mainstream-løsninger til, hvordan man kan indrette sin dagligstue, med det er ikke alle trends, der passer ind i dit hjem. Hos vidaXL mener vi, at indretningsprocessen bør være sjov og spændede. Derfor vil vi gerne dele en række indretningsidéer, der let kan implementeres i forskellige dagligstuetyper! Uanset om du har en stor eller lille dagligstue, kan den indrettes smukt med hjælp af vores løsninger, der er egnet til lige netop dit rum. 

Her er nogle idéer, der kan hjælpe dig med at skabe et perfekt opholdsområde - en dagligstue, der er ideel til både familietid og til afslapning efter en travl dag:

1. Du kan fremhæve din indretningsstil ved at eksperimentere med statementmøbler, der skaber karakter og blikfang. For eksempel kan en ny, rummelig 2- eller 3-personers sofa være det første skridt til at opgradere din dagligstue. En 2-personers sofa er en fantastisk idé til en lille dagligstue, mens en 3-personers sofa ser bedre ud med mere plads omkring sig. Begge vil tilføje komfort uden at fylde for meget i rummet, hvilket betyder, at du kan introducere andre yndlingsmøbler.Du behøver ikke at begrænse dig til klassiske sofafarver som grå eller hvid. Vær kreativ! Ved at tilføje forskellige farver, teksturer og mønstre til dine møbler kan du skabe din egen personlige stil. Heldigvis kan du hos vidaXL finde en perfekt sofa uanset hvilken farve, form eller design, du har i tankerne.  
 

2. Vi kan ikke forestille os en sofistikeret dagligstue uden en smart blanding af borde og lænestole. Du finder sofaborde, sideborde og lænestole i forskellige stilarter som moderne, retro, skandinavisk eller industriel hos vidaXL. Vælg den, du bedst kan lide, og byg din indretning op omkring den valgte stil! For at gøre det endnu lettere kan du altid anvende et stilfilter for at udsortere de produkter, der sandsynligvis passer bedst ind i din dagligstue.
 

3. Glem ikke dit stuegulv! Gør det hyggeligt ved at placere et dejligt, varmt gulvtæppe i opholdsområdet. Vælg et gulvtæppe i en komplementær farve for at få balance i din dagligstue. Ud over forskellige farver finder du også tæpper i forskellige materialer i vores butik. Forestil dig et vidunderligt lædermøbel, der passer perfekt til din industrielle dagligstue. Mere blødt eller fluffy tilbehør passer perfekt til en skandinavisk eller landlig stil.
Ved siden af de idéer, der er anført ovenfor, er det vigtigt at skabe enhed mellem alle elementer i din dagligstue.

Bestil online og spar tid

Hos vidaXL kan du finde alt det, du har brug for til din drømmestue. Mange møbler og indretningsidéer er allerede tilgængelige online. Kig bare vores webshop igennem, og vælg dine favouritprodukter. Når din ordre er placeret, sørger vidaXL for, at dine nye designprodukter bliver leveret til dit hjem med det samme uden leveringsomkostninger